Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας η Λούκα Κατσέλη

Η πρώην υπουργός Οικονομίας και Πρόεδρος της "Κοινωνικής Συμφωνίας" Λούκα Κατσέλη, η οποία βρίσκεται κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ πλέον, πρόκειται να αναλάβει τη θέση της μη εκτελεστικής Προέδρου στην Εθνική Τράπεζα, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Ζαννιά.

Η Λούκα Κατσέλη θεωρείται έγκριτη οικονομολόγος, γνωρίζει λεπτά ζητήματα των τραπεζών, είχε συμβάλει στο να διευθετηθούν θέματα όπως τα «κόκκινα» δάνεια για τους δανειστές-φυσικά πρόσωπα, ο γνωστός ως "νόμος Κατσέλη", που ομολογουμένως "έσωσε" πολλά νοικοκυριά από την χρεοκοπία και την έξωση, ενώ επί υπουργίας της θεσπίστηκε και η πτώχευση φυσικού προσώπου. H Λούκα Κατσέλη θεωρείται στους οικονομικούς κύκλους και στην αγορά τεχνοκράτης, ενώ είναι αποδεκτή και από τις αγορές.

Ο πρώην Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής είναι η επιλογή της κυβέρνησης για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας. Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Μιχελής έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Εμπορικής Τράπεζας, Διευθύνων Σύμβουλος της Bank Post, θυγατρικής της Eurobank στη Σερβία, Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της First Business Bank, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Εγνατίας Τράπεζας αλλά και Γενικός Διευθυντής στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!