Οι Καλύμνιοι παρόντες στο προσκλητήριο για μια "Ανάσα Αξιοπρέπειας" (Φώτο)

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα, οι Καλύμνιοι και Καλυμνιές δεν παρέλειψαν να δώσουν το παρόν και να ενώσουν την φωνή τους μαζί με τους άλλους έλληνες αλλά και ευρωπαίους, ως συμπαράσταση στην μάχη που δίνει η Ελλάδα αύριο στο Eurogroup.  

Παρόλο το Αποκριάτικο κλίμα, τις πάμπολλες εκδηλώσεις που γίνονταν σήμερα, την κόπωση από την πρωινή αποκριάτικη παρέλαση, παρευρέθησαν στο κάλεσμα που έγινε, κυρίως διαδικτυακά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κατέβηκαν στην Κεντρική Πλατεία του νησιού, με ένα ζεστό τσάι, έξω από κομματικά πλαίσια και με μόνη "δέσμευση" τον αγώνα για αξιοπρέπεια.

Οι έλληνες αλλά και οι ευρωπαίοι πολίτες στήριξαν και απόψε την ελληνική κυβέρνηση και έστειλαν ένα μήνυμα συμπαράστασης αλλά και δέσμευσης, για αγώνα χωρίς υποχωρήσεις, που θα θέσει τέλος στην λιτότητα και την καταστροφή των λαών.

ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!