Ξεφάντωμα στο Καλύμνικο Καρναβάλι 2015 (βίντεο και φωτορεπορτάζ)

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ξεφάντωσαν όλοι, μικροί και μεγάλοι, στην Κεντρική Πλατεία της Καλύμνου, μέσα σ' ένα κλίμα χαράς, ξεφαντώματος και αποκριάτικης ανεμελιάς. 

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του νησιού, σε συνεργασία με τον Δήμο και με απόλυτη επιτυχία διοργάνωσαν και φέτος την κεντρική αποκριάτικη εκδήλωση, με την συμμετοχή σχεδόν όλων των σχολείων και με ένα ευχάριστο, διασκεδαστικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι ομάδες των μικρών καρναβαλιστών, παρέλασαν μέσα σε μια πανδαισία χρωμάτων, επινοητικότητας, πρωτοτυπίας και φυσικά έντονης και ταιριαστής με την περίσταση μουσικής, από τον Γιάννη Γιαννικουρή, μαζί με τον Βασίλη Κυπραίο, ενώ ο μοναδικός παρουσιαστής Γιάννης Νομικάριος, συνέβαλλε στο να ανέβει το κέφι και η αποκριάτικη διάθεση.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο μικρής διάρκειας, με την κάμερα του "Π.τ.Κ."

 

"ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ"


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!