Σκυλί αφέθηκε δεμένο και αβοήθητο να πνιγεί στη θάλασσα

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Η ασυνειδησία δεν έχει πλέον όρια στην Κάλυμνο σε σχέση με την συμπεριφορά απέναντι στα ζώα και ειδικά στα αδέσποτα.

Έχει πλέον αγγίξει τα όρια της εγκληματικότητας και της απανθρωπιάς, αφού "εκτονώνεται " όλη η βιαιότητα και τα "κατώτερα αισθήματα" πάνω σε αθώα ζώα, ανυπεράσπιστα και στο έλεος μιας κοινωνίας, που στέκει απαθής μπροστά σ' αυτή τη φρίκη.

Η εικόνες που "ανέβασε" στο facebookμια φίλη, είναι αποτροπιαστικές και ενδεικτικές της κοινωνικής αναλγησίας και της εγκληματικής αδιαφορίας ολόκληρης της κοινωνίας. 

Ένα αδέσποτο σκυλί, το οποίο αφού δέθηκε στο μικρό λιμάνι του Μελιτσάχα, αφέθηκε με σκοπό να βρει τραγικό θάνατο από πνιγμό στην θάλασσα και το κουφάρι του να στέκεται εκεί και να μας θυμίζει πως ο πολιτισμός μας βρίσκεται σε βαθύτατη κρίση. 
 
Είναι ένα πρόβλημα το οποίο δεν έχει βρει ακόμη τον δρόμο για την επίλυσή του και αποτελεί όνειδος για μια πολιτισμένη κοινωνία και ειδικά μια νησιωτική πραγματικότητα, που δέχεται χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Οι τοπικές Αρχές παραμένουν αδρανείς, ενώ οι φιλοζωικές οργανώσεις και οι εθελοντές αγωνίζονται χωρίς την παραμικρή στήριξη και χωρίς ένα χώρο προστασίας των αδέσποτων, αφού αυτός που συντηρούσαν με δικά τους μέσα,  έκλεισε επειδή αποτελούσε ενόχληση για τους περιοίκους. (Οι εικόνες έχουν υποστεί επεξεργασία).
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!