Η. Καματερός: "Δεν καταργούνται οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ - Έρχονται φιλολαϊκά μέτρα"

Ότι δεν πρόκειται να καταργηθούν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά και δε θα αυξηθεί ο ΦΠΑ στις τουριστικές υπηρεσίες διαβεβαίωσε ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, σε χθεσινή συνάντησή τους, το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερό, μετά τη συμφωνία με τους Θεσμούς για το επόμενο τετράμηνο.  

Ο H. Καματερός δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται στο πλαίσιο του προγράμματός του και χαρακτηρίζει ως φυσιολογικές τις αντιδράσεις που εκφράστηκαν λόγω της αγωνίας όλων σχετικά με την κρίσιμη περίοδο που διανύει η Χώρα.

Όσον αφορά στην κριτική που ασκούν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι δεν δικαιούνται να ασκούν κριτική αυτοί που υπέγραφαν ότι ζητούσε η τρόϊκα και τους προκαλεί για τη στάση που θα κρατήσουν όταν αρχίσουν να έρχονται στη Βουλή τα φιλολαϊκά νομοθετήματα της κυβέρνησης.Πηγή: site dhras.gr
 
"ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!