Με την Αναρρίχηση στον διαγωνισμό της "Εικονικής Επιχείρησης" οι μαθητές του ΓΕΛ Καλύμνου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Αύριο Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, με μία πρωτοποριακή δράση από μαθητές του Νικηφόρειου 1ου ΓΕΛ Καλύμνου, συμμετέχουν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό "Εικονικής Επιχείρησης" μέσα από τον οποίο θα προσπαθήσουν να αναδείξουν τον ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΟ Τουρισμό στην Κάλυμνο.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό Κέντρο "The Mall", από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 15.00 τ' απόγευμα.
 
Στην ιστοσελίδα της δράσης των μαθητών http://kalymnosclimbing-esc.gr, γίνεται μια κατατοπιστική παρουσίαση από τους ίδιους τους μαθητές, γύρω από τους στόχους και το πρόγραμμα της Επιχείρησής τους. 
 
"Είμαστε η KCE, η εικονική επιχείρηση του Νικηφορείου 1ου ΓΕ.Λ Καλύμνου και λαμβάνουμε για πρώτη φορά μέρος στον μαθητικό πανελλήνιο διαγωνισμό «Εικονική Επιχείρηση» που διοργανώνει το ΣΕΝ (Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων) – JA (Junior Achievement Greece).

Σκοπός της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες ενημέρωσης στον επισκέπτη του νησιού , στον έμπειρο αλλά και τον αρχάριο αναρριχητή, που θέλει να γνωρίσει τον τόπο μας. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας μέσα από την συνεργασία των κατοίκων την Καλύμνου που θα έχει ως αποτέλεσμα την επιστροφή των μεταναστών πίσω στον τόπο μας, καθώς η ανάπτυξη της αναρρίχησης στην Κάλυμνο θα γίνει η ρίζα για την άνθηση των τοπικών επιχειρήσεων και της ευρύτερης κοινωνίας.

H εταιρεία μας, όμως, δεν είναι απλά μία επιχείρηση, αλλά μία κοινωνική επιχείρηση, διότι στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την τοπική ομάδα διάσωσης, που αποτελεί τον κύριο παράγοντα ασφαλούς αναρρίχησης στην Κάλυμνο, καθώς και το rebolting των πεδίων."
 

"ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!