Ρεκόρ Δανίας από την Καλυμνιά Έλενα Ρήγα στον πάγο

Για μια ακόμη φορά η Έλενα Ρήγα, η μικρή Καλυμνιά που διαμένει στην Δανία, πέτυχε μια σημαντικότατη διάκριση, κάνοντας ρεκόρ Δανίας στον πάγο.
Σήμερα η Έλενα, κόρη του συμπατριώτη μας Μικέ Ρήγα, σε αγώνες στην Νορβηγία,έκανε ρεκόρ Δανίας στα 500 μ με 41,91 σπάζοντας το παλαιό που είχε κάνει στο Κάλγκαρι (ΟΛ στον Καναδά) η παλιά πρωταθλήτρια Sara Bak.
Είναι σήμερα 19 χρονών και έχει στο ενεργητικό της μια πλούσια "συγκομιδή" μεταλλίων και διακρίσεων.
 
Έχει πάρει 3 χάλκινα στο πανευρωπαϊκό το καλοκαίρι στην Γερμανία στο speedscating (σε ροδάκια στον δρόμο) και βγήκε 6η στα 10 κμ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Αργεντινή τον Οκτώβριο. Επίσης η Έλενα βγήκε 4η στο παγκόσμιο κύπελλο (στον πάγο) την περασμένη εβδομάδα, ενώ σήμερα πέτυχε μια ακόμη διάκριση και έκανε ρεκόρ Δανίας στα 500 μ στον πάγο σε τουρνουά στην Νορβηγία.
 
Τρέχει σε πάγο τον χειμώνα (ολυμπιακό αγώνισμα) και σε ροδάκια (προολυμπιακό αγώνισμα) το καλοκαίρι.
 
Να συγχαρούμε την μικρή Καλυμνιά, που διαπρέπει σε μια τόσο νεαρή ηλικία και είναι μια πρέσβειρα της μακρινής της πατρίδας, της Καλύμνου, σε κάθε της αγώνα και σε κάθε της διάκριση.
 
"ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!