9 Δεκεμβρίου η δίκη των 18 Καλύμνιων για Ναρκωτικά, Όπλα και Αρχαιοκαπηλεία

Για την 9η Δεκεμβρίου 2015 αναβλήθηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων η εξέταση υπόθεσης με κατηγορούμενους 18 Καλύμνιους, που ενεπλάκησαν σε διακίνηση ναρκωτικών, αρχαιοκαπηλία και παράνομη οπλοκατοχή, που είχαν συλληφθεί τον Μάρτιο του 2012.
Συγκεκριμένα Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω, στις 22 Μαρτίου 2012, είχαν συλλάβει 18 άτομα στην Κάλυμνο και είχαν  κατασχέσει μεγάλο αριθμό αρχαίων αντικειμένων, 92 γραμμάρια κοκαΐνης, 447 γραμμάρια κάνναβης και 2.970 ευρώ σε μετρητά και όπλα,  μια ημιαυτόματη κυνηγετική καραμπίνα μάρκας «beretta» και ένα τυφέκιο μάρκας «weihrauch» το οποίο έφερε διόπτρα. Από την ίδια έρευνα προέκυψε εξάλλου και η διακίνηση χρημάτων άνω των 70.000 ευρώ. (Πληροφορίες από την "Δημοκρατική")
 
"ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!