Η Ευρώπη που θέλει ο Σόιμπλε: 100 εξώσεις την ημέρα στην Ισπανία και με ΜΑΤ

Αυτή την Ευρώπη "ονειρεύεται" ο Σόιμπλε και ο Ραχόι εφαρμόζει πιστά τις επιταγές, τις οποίες μάλιστα προεκλογικά είχε έλθει στην Ελλάδα για να δείξει στον τότε πρωθυπουργό, πως θα τις εφαρμόσει. 
Το μέγεθος της ανθρωπιστικής κρίσης δείχνουν τα στοιχεία για τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας στην Ισπανία που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, καθώς 100 ακίνητα κάθε ημέρα βγαίνουν στο σφυρί.  
 
 

 

Σύμφωνα με την έρευνα του Εθνικού Ινστιτούτου Στατιστικής της Ισπανίας (INE) οι πρώτες κατοικίες που κατασχέθηκαν την περασμένη χρόνια ανήλθαν σχεδόν σε35.000 (για την ακρίβεια 34.680), ήτοι 95 την ημέρα, αριθμός που δείχνει μια ετήσια αύξηση κατά 7,4%!
 Οι ένοικοι αναγκάστηκαν να παραδώσουν τα κλειδιά τους στην τράπεζα για να τακτοποιήσουν την οφειλή τους ή να φύγουν πριν από την άφιξη των δικαστικών κλητήρων. 
 
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι εξώσεις γίνονται με τα ΜΑΤ, που σπάζουν τις πόρτες των σπιτιών και πετούν στην κυριολεξία στο δρόμο οικογένειες, που μπορεί να έχουν μικρά παιδιά, ηλικιωμένους και αρρώστους. 
 
"ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!