Κατάθεση Στεφάνων για την Επέτειο της Ενσωμάτωσης στην Κάλυμνο

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Η νεολαία του νησιού έδωσε και φέτος το συναμικό παρόν στην σημερινή κατάθεση στεφάνων για την επέτειο από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου το 1948.
Μπροστά από το άγαλμα του πρωταγωνιστή για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου Σκεύου Ζερβού, έγινε σήμερα η κατάθεση στεφάνων από την μαθητιώσα νεολαία και σωματεία του νησιού, μέσα σ' ένα κλίμα άψογης οργάνωσης και μεγάλης συμμετοχής.
 
Με το βλέμμα στα γεγονότα που σημάδεψαν την πρόσφατη ιστορία της Καλύμνου και ολόκληρής της Δωδεκανήσου, ξεκίνησε σήμερα ο εορτασμός για την επέτειο της Ενσωμάτωσης και θα κορυφωθεί άυριο με την καθιερωμένη παρέλαση από σχολικά τμήματα, σωματεία και του στρατού. 
 
Φωτορεπορτάζ του "Π.τ.Κ.", από την σημερινή εκδήλωση. "ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!