Έξι γυναίκες "θύτες και θύματα", σε μια δυνατή παράσταση από την Θεατρική Ομάδα Καλύμνου

Έξι γυναίκες "θύτες και θύματα", σε μια δυνατή παράσταση από την Θεατρική Ομάδα Καλύμνου.
Η σταθερή πορεία "θεατρικής παραγωγής" από την δραστήρια "Θεατρική Ομάδα Καλύμνου" συνεχίζεται με "γυναικείο άρωμα" αυτή τη φορά.
 

Η Θ.Ο. Καλύμνου με την σκηνοθετική καθοδήγηση της Κατερίνας Κλωνάρη και τηςΕιρήνης Μαρίνου, θα "δοκιμαστεί" για μια ακόμη φορά στο θεατρικό σανίδι, με μια παράσταση που αυτή τη φορά  θα έχει "γυναικείο πρόσημο".
Στο έργο "Χρώματα Απάτης", οι πρωταγωνιστές είναι έξι γυναικείες μορφές, που θα διερευνήσουν τον δύσκολο κόσμο της γυναικείας ιδιοσυγκρασίας. 
 
"Έξι γυναίκες –έξι θύτες και θύματα-έξι ερμηνείες", από το έργο  "Καρέκλες Καταστρώματος" της σκωτσέζας Τζιν Μακ Κόνελ. Ένα έργο που μοιάζει με ένα "παιχνίδι χαρακτήρων", θα δοκιμάσει τόσο τις ίδιες τις ηθοποιούς της ΘΟΚ, όσο και εμάς ως θεατές. 
 
Οι ερμηνείες από την   Σεβαστή Καμπουράκη, Ειρήνη Βαλσαμίδη, Μαρία Τσαπαδίκου, Ευαγγελία Μανιά, Καλλιόπη Μαραγκού και Ελευθερία Παπουτσάκη, με την εμπειρία της ΘΟΚ στο ποιοτικό θέατρο και στον "πειραματισμό" σε νέα είδη, είμαστε βέβαιοι πως θα υποστηρίξουν άψογα την παράσταση. 
 
Σε μια παράσταση αφιερωμένη στην ημέρα της γυναίκας, έξι γυναικείες μορφές, μέσα από ένα έργο  γεμάτο υπόγεια ρεύματα,  καταλυτικό χιούμορ, αστείες καταστάσεις, συγκρούσεις, ανταγωνισμούς και αιφνιδιαστικές αποκαλύψεις… θα ταξιδέψει τον θεατή στις ανθρώπινες σχέσεις, αφήνοντάς του στο τέλος μια αίσθηση χαράς και πληρότητας.
 
Οι παραστάσεις θα είναι το Σάββατο 14, την  Κυριακή 15 και την Τετάρτη 18Μαρτίου στις 20.30 μ.μ. στο Θεατράκι του Δήμου, ενώ προπώληση εισιτηρίων, που κοστίζουν 5 Ευρώ, γίνεται στο Κατάστημα ηλεκτρικών «Υπέρ-Καλύμνου» Τρικοίλη, σταθμός ταξί. 
 
"ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ"

 

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!