Παρέλαση στην Κάλυμνο για την Επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου 2015 (Φωτορεπορτάζ)

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και με την "σύμπραξη" του καιρού, ο οποίος, παρόλες τις προβλέψεις, επεφύλαξε μιαν ανοιξιάτικη μέρα, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση για την Επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.
Με μεγάλη καθυστέρηση ξεκίνησε η καθιερωμένη Δοξολογία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ.κ. Παϊσίου. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αγλαϊα Κυρίτση, η οποία επισκέφτεται την Κάλυμνο για δεύτερη φορά, αφού είχε συμμετάσχει σε εκδήλωση του κόμματός της κατά την προεκλογική περίοδο, ενώ συμμετείχε σύσσωμη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου. 
 
Παρόλη την καθυστέρηση, η παρουσία του κόσμου ήταν μεγάλη και λόγω του ανοιξιάτικου καιρού, ο οποίος "εξασφάλισε" τις καλύτερες συνθήκες για την διεξαγωγή της παρέλασης, που αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια αναβάλλονταν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. 
 Μετά την δοξολογία ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση των πεσόντων αγωνιστών του Δωδεκανησιακού αγώνα και στην συνέχεια η κατάθεση στεφάνων, από την Βουλευτή Αγλαϊα Κυρίτση, που εκπροσωπούσε την Βουλή των Ελλήνων, τον Δήμαρχο, το εκπρόσωπο της Περιφέρειας  και τις υπόλοιπες πολιτικές αρχές και τους εκπροσώπους των ενστόλων. 
Πρώτοι παρήλασαν τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Καλύμνου, μέσα στην καλαίσθητη πολυχρωμία των κοριτσιών και αγοριών με τις παραδοσιακές φορεσιές από όλη την Δωδεκάνησο και ακολούθησαν τα τμήματα τωνΓυμνασίων και Λυκείων του νησιού, τααθλητικά σωματεία και στρατιωτικό τμήμα, ενώ παιάνιζε η Μπάντα του Δήμου Καλυμνίων υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Νικόλα Μαμμάκα.
Ακολουθεί "φωτορεπορτάζ" από τον "Π.τ.Κ." με αποσπάσματα από το σύνολο των σημερινών εκδηλώσεων.
 
"Παλμός της Καλλύμνου"
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Διαβάστε περισσότερα ... http://palmostiskalymnou.blogspot.gr/

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!