Επιστολή συγχαρητηρίων και συμπαράστασης του Η. Καματερού στην μικρή Σαββίνα Δρη

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής μας Ηλίας Καματερός, πληροφορούμενος τις επιτυχίες της μικρής Σαββίνας Δρη από την Κάλυμνο και την επικείμενη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στην Αθήνα, έστειλε επιστολή για να συγχαρεί την μικρή πρωταθλήτρια και να της ευχηθεί καλή επιτυχία.
Ο Δωδεκανήσιος βουλευτής, δηλώνει την αμέριστή του συμπαράσταση στην προσπάθειά της Σαββίνας, αλλά και σ' αυτή που κάνει ο Σύλλογος και ο προπονητής της. 

 

Ακολουθεί η επιστολή του Ηλία Καματερού
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
9/3/2015
 
 Προς: Σαββίνα Δρη
 

Αγαπητή μου Σαββίνα

Θα ήθελα με αυτή μου την επιστολή όχι μόνο να σε συγχαρώ για τις σημαντικότατες διακρίσεις σου αλλά και να σου εκφράσω τον θαυμασμό και την αμέριστη συμπαράστασή μου στην προσπάθεια που κάνεις, τόσο εσύ όσο και ο προπονητής σου αλλά και η διοίκηση του Συλλόγου "Α.Σ. ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ"  και φυσικά οι γονείς σου.

Σε εποχές τόσο δύσκολες για την χώρα μας, η προσπάθειά σου και ο αγώνας που δίνεις στον χώρο του αθλητισμού, αποτελούν ελπίδα για το μέλλον όλων μας και κυρίως της νέας γενιάς, που επάξια εκπροσωπείς.

Οι πανελλήνιες διακρίσεις σου και ειδικά η συμμετοχή σου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει σε λίγες μέρες στην Αθήνα, μας  γεμίζουν περηφάνια και  προσμονή για καλύτερες μέρες.

Για τους δύσκολους αγώνες που έχεις να δώσεις, αλλά και για την όμορφη πορεία σου στον αθλητισμό, θα είμαι δίπλα σου, όπως και όλοι οι συμπατριώτες μας, να σε στηρίξουμε και να καμαρώσουμε για τις επόμενες επιτυχίες σου.

Με εκτίμηση
 
Ηλίας Καματερός
Βουλευτής Δωδεκανήσου
 
Διαβάστε Περισσότερα .... ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!