Αρνήθηκε ο Ηλίας Καματερός την χορήγηση βουλευτικού αυτοκινήτου

Έγινε η κλήρωση για τα αυτοκίνητα των βουλευτών που εξελέγησαν για πρώτη φορά στις πρόσφατες εκλογές και αφορούσε 135 νεοεκλεγέντες Βουλευτές.
Η πλειοψηφία των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος παρέλαβαν τα αυτοκίνητα που ... "δικαιούνταν", ενώ αρνήθηκαν, εκτός του Ηλία Καματερού, ο  Γιώργος Δημαράς, η Ελένη Ψαρρέα και Μουσταφά -Μουσταφά από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, από το ΠΟΤΑΜΙ οι Σταύρος Θεοδωράκης και Σταυρούλα Αντωνάκου, Γιώργος Αμυράς, Παναγιώτης Καρκατσούλης και Αντιγόνη Λυμπεράκη, ενώ από τους ΑΝΕΛ οι    Θανάσης Παπαχριστόπουλος και Νίκος Μαυραγάνης.
 
Δεν αποτελεί θέμα μείζονος σημασίας, όμως είναι δείγματα όλα αυτά των καιρών, των νοοτροπιών και των προσωπικών επιλογών του κάθε πολιτικού. 
 
Διαβάστε Περισσότερα ... "ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!