Πρωτοβουλία Μάνου Κόνσολα για έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους τρίτεκνους

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Την παροχή έκπτωσης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα μέλη των τρίτεκνων οικογενειών, διεκδικεί με πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μάνος Κόνσολας.

Ο Βουλευτής είχε καταθέσει έγγραφη πρόταση στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, κ. Μ. Σακέλλη, επισημαίνοντας ότι στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης πρέπει να υπάρξει ένα σαφές μήνυμα στήριξης των τρίτεκνων οικογενειών.

Σε συνέχεια αυτής της πρωτοβουλίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Μ. Κόνσολα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας κ. Μ.Σακέλλη.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων, κ. Αχλαδιανάκης, ο Δήμαρχος Καρπάθου, κ. Λάμπρος, ο Έπαρχος Καλύμνου και μέλος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων, κ. Θεμέλαρος, η εκπρόσωπος των τριτέκνων Ρόδου, κα. Ρότσου και ο εκπρόσωπος των τριτέκνων Κω, κ. Ζαχαρίου, καθώς και εκπρόσωποι από τις Ομοσπονδίες του Βορείου Αιγαίου και των Κυκλάδων.

Ο κ. Σακέλλης θα θέσει το αίτημα για την παροχή εκπτώσεων για τις τρίτεκνες οικογένειες στα εισιτήρια της ακτοπλοΐας, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ένωσης ακτοπλόων και δεσμεύθηκε να δώσει την οριστική του απάντηση άμεσα.
Από την πλευρά του, ο Μάνος Κόνσολας δήλωσε:
«Είναι ιδιαίτερα σημαντική αυτή η πρωτοβουλία.
Συνδέεται με την ανάγκη να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή, να στηριχθούν οι τρίτεκνες οικογένειες στα νησιά μας.
Επισήμανα ότι για αυτούς τους ανθρώπους και ιδιαίτερα για όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα, η μετακίνησή τους αποτελεί πρόβλημα λόγω του οικονομικού κόστους.
Εκτιμώ ότι η θέσπιση έκπτωσης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα μέλη των τρίτεκνων οικογενειών θα είναι ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ευθύνης.
Ο Πρόεδρος του ΣΕΕΝ, κ. Σακέλλης, υποσχέθηκε να μας δώσει σύντομα απάντηση, θεωρώ, όμως, ότι το συγκεκριμένο ζήτημα αφορά και στην Πολιτεία».

Διαβάστε Περισσότερα ... Παλμός της Καλύμνου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!