Αγωνίστηκε αλλά δεν τα κατάφερε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Σαββίνα Δρη από την Κάλυμνο

Η μικρή Σαββίνα Δρη, συμμετείχε σήμερα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που γίνεται στην Αθήνα, αντιμετωπίζοντας μεγάλα ονόματα του αθλήματος.

Πρώτη μέρα σήμερα του πρωταθλήματος και η αθλήτρια του "ΑΣ ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ" αποκλείστηκε, αγωνιζόμενη απέναντι σε αθλήτριες από Σλοβενία και Ρωσία, που θεωρείται και το "φαβορί" στο πρωτάθλημα. Η μικρή Καλυμνιά, στην πρώτη μέρα του Πρωταθλήματος ήλθε αντιμέτωπη με αθλήτριες που αγωνίζονται καιρό σε διεθνείς αγώνες και προέρχονται από χώρες με μεγάλη παράδοση στο Ζίου Ζίτσου.

Στην συνείδησή μας όμως είναι Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ, αφού κατάφερε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε μια διεθνή διοργάνωση, έχοντας διανύσει μεγάλο δρόμο με επιτυχίες σε πανελλήνιο επίπεδο, αλλά και προσωπικές θυσίες, καθώς ο πρωταθλητισμός σε ανάλογο επίπεδο, είναι επίπονος και απαιτεί στερήσεις και αδιάκοπη προσπάθεια.
Αξίζουν συγχαρητήρια στην μικρή πρωταθλήτρια από την Κάλυμνο, στον προπονητή της Δημήτρη Μπουντάκη, που στέκεται δίπλα της όλο αυτό το διάστημα και στον σύλλογό της φυσικά.

Είναι μια αθλήτρια με δυναμική, ταλέντο και όρεξη για προσπάθεια και είμαστε βέβαιοι πως θα μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές στο μέλλον και σημαντικότατες διακρίσεις. Μόλις 15 χρονών η μικρή Σαββίνα κατάφερε να ανέβει στα ψηλότερα σκαλοπάτια στο άθλημά της και να αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας, εκπροσωπώντας την χώρα αλλά και την πατρίδα της την Κάλυμνο επάξια.
Η τοπική κοινωνία αλλά και οι αρχές, οφείλουν να σταθούν δίπλα σε όλους τους αθλητές της Καλύμνου, όπως είναι η μικρή Σαββίνα, αλλά και άλλοι πολλοί, καθώς και στα αθλητικά σωματεία, που εδώ και χρόνια αγωνίζονται και διαπρέπουν, φέρνοντας αμέτρητες διακρίσεις στο νησί. Ο εθελοντισμός και η προσφορά στον αθλητισμό, είναι μια μεγάλη παρακαταθήκη για το νησί και μια ελπίδα για το μέλλον αυτού του τόπου.

Διαβάστε περισσότερα ... "Παλμός της Καλύμνου"


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!