Η. Καματερός, ομιλία στη Βουλή: "Άμεση η ανάγκη στήριξης των Μικρών Νησιών" (video)

Παρέμβαση στη Βουλή και κατά την συζήτηση του Νομοσχεδίου για την Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης, έκανε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός.
Ο βουλευτής του Βορείου Συγκροτήματος, στην συζήτηση για το νομοσχέδιο αναφέρθηκε στο γεγονός πως  δικαιολογημένα υποβάλλεται με την μορφή του κατεπείγοντος, ενώ άσκησε αυστηρή κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση για την σημερινή κατάσταση με την ανθρωπιστική κρίση, όπως έχει διαμορφωθεί. 
 
Στην σύντομη αλλά ουσιαστική του παρέμβαση, ο Ηλίας Καματερός κυρίως τόνισε την ανάγκη να στραφεί η πολιτική της κυβέρνησης στα προβλήματα των μικρών νησιών και επεσήμανε πως χρήζουν λήψης άμεσων μέτρων.  
Αυτό που πρότεινε ο Η. Καματερός είναι η σύνταξη ενός ειδικού νομοσχεδίου, που να σχετίζεται με την λήψη έκτακτων μέτρων για να ενισχυθεί η παραμονή των κατοίκων στα μικρά νησιά, τονίζοντας τόσο τις ιδιαιτερότητές τους όσο και στον κίνδυνο εγκατάλειψης που διατρέχουν. 
 
"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!