Μια βραδιά ανθρωπιάς από το "GYMNASIUM FOR ALL" με Άγγελο Διονυσίου και χορευτικά

Μια βραδιά ανθρωπιάς και φυσικά διασκέδασης, με την λαϊκή φωνή του Άγγελου Διονυσίου, που με την συνοδεία της ορχήστρας του θα "ταξιδέψει" όσους τυχερούς θα παρευρεθούν και θα τους δώσει την ευκαιρία να νιώσουν την αξία της προσφοράς στον άνθρωπο.
Το Γυμναστήριο "GYMNASIUMFORALL", του Γιώργου Μαύρου, διοργανώνει μουσική βραδιά με τον γνωστό καλλιτέχνη στο Κέντρο "Καστέλι" το Σάββατο 28 Μαρτίου, στις 21:00 με σκοπό την ενίσχυση μιας κοπέλας με σοβαρό πρόβλημα υγείας, στην οποία θα διατεθούν τα έσοδα από την καλλιτεχνική αυτή εκδήλωση. 
 

 

Εκτός από τον Α. Διονυσίου, οι συμμετέχοντες στην καλλιτεχνική αυτή βραδιά θα διασκεδάσουν και με τα προγράμματα του Γυμναστηρίου του Γ. Μαύρου, που θα περιλαμβάνουν χορογραφίες "Λάτιν" και "Οριένταλ" και τα οποία θα ξεκινήσουν την εκδήλωση. 
 

 

Η τιμή εισόδου είναι 10 Ευρώ 
 
"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!