Επίσκεψη στη Βουλή των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Καλύμνου

Η τρίτη τάξη του 1ου Γυμνασίου Καλύμνου "Νικηφόρειο", στα πλαίσια της επιμορφωτικής εκδρομής που πραγματοποίησε στην Αθήνα, επισκέφθηκε και το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Οι τελειόφοιτοι μαθητές του ιστορικού Νικηφορείου Γυμνασίου, είχαν την ευκαιρία κατά την πενθήμερη παραμονή τους στην Αθήνα, να επισκεφθούν σημαντικά μέρη και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, ενώ παράλληλα τα παιδιά είχαν και την ευκαιρία να διασκεδάσουν.
 
 
 

 

Συνοδευόμενα από τον Διευθυντή του σχολείου, Παντελή Έλληνα και άλλους εκπαιδευτικούς, οι μαθητές επισκέφθηκαν την Ακρόπολη και το Μουσείο, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ενώ στην Βουλή έζησαν από κοντά τον χώρο όπου ασκείται το πολίτευμα της χώρας. 
 

 

Η συνάντησή τους με τον Βουλευτή της περιοχής μας, Ηλία Καματερό, ήταν μια ευτυχής συγκυρία, αφού τα παιδιά μπόρεσαν να συζητήσουν άμεσα μαζί του και να πληροφορηθούν σημαντικά πράγματα για την λειτουργία του Κοινοβουλίου αλλά και για την πολιτική κατάσταση. 
 

 

Ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε την ικανοποίησή του για την επαφή με τα παιδιά του νησιού, αλλά και οι μαθητές αισθάνθηκαν όμορφα, καθώς βρέθηκαν σ' αυτόν τον πρωτόγνωρο χώρο με έναν εκπρόσωπο της περιοχής. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!