Διαχρονικά δίπλα στον άνθρωπο οι Πρόσκοποι Καλύμνου

Οι Πρόσκοποι Καλύμνου για άλλη μια φορά, έδειξαν πως είναι διαχρονικά δίπλα στον άνθρωπο και δίνουν καθημερινά μαθήματα ανθρωπισμού και προσφοράς.
Το Σάββατο 4/4/2015 "ξαμολήθηκαν"  τα παιδιά στα μεγάλα καταστήματα του νησιού και συνέλεξαν σημαντικές ποσότητες τροφίμων, παροτρύνοντας τους καταναλωτές με την στάση και την παρουσία τους, στην προσφορά στον συνάνθρωπο, που έχει ανάγκη την συμπαράσταση, μέσα στις δύσκολες στιγμές που περνάνε όλες οι κοινωνίες και ειδικά τις μέρες αυτές, που ως γιορτινές "βαραίνουν" περισσότερο στην ψυχολογία των ανθρώπων που στερούνται τα στοιχειώδη. 
 

 

Στην συνέχεια οι Πρόσκοποι, παρέδωσαν τα τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης Καλύμνου, ώστε να τα διανείμει στους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη. 
 

 

Σε εποχές που η φτώχεια, η ανέχεια και η στέρηση ακόμη και των βασικών αγαθών, αποτελεί μια καθημερινή πλέον πραγματικότητα και αυξάνονται όλο και περισσότερο οι άνθρωποι που περιμένουν την στήριξη από την κοινωνία, ώστε να μπορέσουν μέσα στις δύσκολες αυτές μέρες να διαβιώσουν με αξιοπρέπεια, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη των παιδιών του Προσκοπισμού, είναι μια στάση ζωής, που αξίζει να προβάλλεται και να υιοθετείται από όλους.
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!