Συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας στον ΔΗΡΑΣ και η κόντρα των εργαζομένων με την διοίκηση και τον Δήμαρχο Κω

Η σύγκρουση της Δημαρχίας Κυρίτση - Διοίκηση ΔΗΡΑΣ και των εργαζομένων στην επιχείρηση που βρίσκονται σε συνεχή επίσχεση εργασίας έχει οδηγηθεί στα άκρα και τα εξώδικα και από τις δύο πλευρές δίνουν και παίρνουν. 
Μετά το "απειλητικό" απαντητικό εξώδικο που υπογράφεται από την Πρόεδρο κ.Β. Παντελίκιζη, με το οποίο απειλούσε ουσιαστικά τους 13 (από τους 14) εργαζόμενους με απόλυση, οι εργαζόμενοι επανήλθαν με νέο εξώδικο προς την διοίκηση του σταθμού.
Τα δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών διεκδικούν οι εργαζόμενοι στην Δημοτική Τηλεόραση της Κω με την επίσχεση εργασίας, αγωνιζόμενοι ταυτόχρονα για την επιβίωση του μέσου.
Είναι ένα μείζονος σημασίας θέμα, που αφορά την εξασφάλιση του δικαιώματος στην ενημέρωση των πολιτών της Κω αλλά και όλης της Δωδεκανήσου και απέναντί τους οι εργαζόμενοι έχουν την ΔΑ του Γ. Κυρίτση και την διοίκηση της επιχείρησης, που, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι και οι αντιπολιτεύσεις, τηρεί αδιάλλακτη στάση και στοχεύει στο να κλείσει τον σταθμό, ενώ δεν δέχεται διάλογο, σε σχέση με την αναβάθμιση του σταθμού.  
Στο πλευρό των εργαζομένων βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός. Σε  σχετική παρέμβαση του προς στον αρμόδιο Υπουργό, ανέδειξε  την σημασία του μέσου και την αναγκαιότητα εξασφάλισης των δεδουλευμένων για τους εργαζόμενους, μαζί με τους οποίους καταβάλλει προσπάθειες για την διευθέτηση της νομοθετικής ρύθμισης για την επιχορήγηση του μέσου.
 
"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!