Σε αναβρασμό οι Δήμοι για τα Αποθεματικά - Έκτακτη συνεδρίαση Δ.Σ. Καλύμνου (Βίντεο)

Σε κατάσταση "αναβρασμού" βρίσκονται όλοι οι Δήμοι της χώρας για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που “βάζει χέρι” στα αποθεματικά των ταμείων τους, ενώ μέσα σε "εκρηκτικό" κλίμα συνεδρίασε η ΚΕΔΕ στην Αθήνα.

Έξαλλοι με την κυβέρνηση είναι οι Δήμαρχοι και ο   Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης χαρακτήρισε ως πραξικοπηματική πράξη την ΠΝΠ, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών κ. Δ. Μάρδα,  που είπε ότι “Απρόβλεπτες εξελίξεις στον προϋπολογισμό μας ανάγκασαν σε αυτή την ενέργεια!”. (Βίντεο από την Συνεδρίαση της ΚΕΔΕ).

 Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ.Σ. Καλύμνου
 
Στα πλαίσια των αποφάσεων της ΚΕΔΕ, που καλεί τους Δήμους της χώρας να προχωρήσουν σε συνεδρίαση των ΔΣ με σκόπο την έκδοση ψηφισμάτων, ο Πρόεδρος του ΔΣ της Καλύμνου,  συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση του σώματος άυριο Πέμπτη 23 Απριλίου στις 19:00, με μοναδικό θέμα την "Λήψη απόφασης – ψηφίσματος για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τημεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των δήμων προς την Τράπεζα της Ελλάδας"
 
"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!