Οι Δωδεκανήσιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την νέα απόφαση για τις παραλίες

Το θέμα με την ΚΥΑ του Υπ. Εσωτερικών, σχετικά με την απαγόρευση των τραπεζοκαθισμάτων στις παραλίες και τις αλλαγές όσον αφορά την χωροθέτηση σ' αυτές, απασχόλησε τους βουλευτές Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ενημέρωσαν σχετικά τον αρμόδιο Υπουργό, επισημαίνοντάς του τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από αυτή την απόφαση.
Οι Ηλίας Καματερός, Δημήτρης Γάκης και Νεκτάριος Σαντορινιός, παρουσίασαν το πρόβλημα με την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων,  που θα δημιουργηθεί σε περίπτωση απαγόρευσης τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στις παραλίες, ζητώντας να τροποποιηθεί αυτή η απόφαση στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ο Υπουργός Νίκος Βούτσης, αντιμετώπισε με κατανόηση το αίτημα των Δωδεκανησίων βουλευτών και έδειξε να είναι θετικός σε μια άμεση άρση της παραπάνω απαγόρευσης.
Είναι απολύτως λογικό το αίτημα που μετέφεραν οι βουλευτές στον Υπουργό, μεταφέροντας τις ανησυχίες των επιχειρηματιών που έχουν μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος στις παραλίες. Βέβαια υπάρχει ένα μεγάλο ζητούμενο που χρόνια απασχολεί τις νησιωτικές κοινωνίες και αυτό είναι η "αναρχία" που υπάρχει στις παραλίες, τα εμπόδια που τίθενται στους πολίτες ώστε να απολαμβάνουν ελεύθερα και κυρίως χωρίς κόστος τα καλοκαιρινά τους μπάνια. Είναι απαραίτητη η λήψη μέτρων για την ανεξέλεγκτη χρήση των παραλιών και γενικότερα των ελεύθερων δημόσιων χώρων και να μπει τέλος στην αναρχία και την αυθαιρεσία.
 
"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!