Έλληνες εκλεγμένοι και υπάλληλοι στην Ε.Ε. σαμποτάρουν και διασύρουν την κυβέρνηση της χώρας (δείτε το βίντεο)

Σε μια καταγγελία, η οποία αν μη τι άλλο χρήζει διερεύνησης,  προέβη ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), Βασίλης Κροκίδης σε τηλεοπτική εκπομπή στο Kontra Channel για έλληνες εκλεγμένους και υπαλλήλους  μας στην ΕΕ κι άλλους στις Βρυξέλλες,  που σαμποτάρουν την κυβέρνηση και την χώρα.
«Υπάρχουν Έλληνες που  μας εκπροσωπούν στην ΕΕ και περιφέρονται δηλώνοντας ότι η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση  τρομοκρατών, βομβιστών και κομμουνιστών». Φυσικά ο Β. Κορκίδης αναφέρεται τόσο σε ευρωβουλευτές όσο και σε υπαλλήλους , που υπηρετούν στις Βρυξέλες και  διασύρουν την χώρα και την κυβέρνησή της. 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Β. Κορκίδης, ανήκει στον χώρο της Ν.Δ. και δήλωσε την αγανάκτησή του για όλους αυτούς, που ενώ βρίσκονται εκεί για να υπηρετούν και να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της χώρας τους, εκείνοι επιδίδονται σε μια συκοφάντιση και έναν διασυρμό της Ελλάδας. 
Αν ευσταθούν τα όσα καταγγέλλονται από τον πρόεδρο των εμπόρων, οφείλει η κυβέρνηση να λάβει μέτρα και μάλιστα άμεσα.
 
Το απόσπασμα όπου μιλά ο  Πρόεδρος της ΕΣΕΕ, είναι στο 13:20 του συνολικού βίντεο και είναι ξεκάθαρα διατυπωμένη η καταγγελία του! 
 
 "Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!