Ο Ηλίας "καλμάρει" την "εκτός εαυτού" Άννα

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, γνωστή ηθοποιός, έγινε έξαλλη κατά την διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την ΕΡΤ και ο Δωδεκανήσιος συνάδελφός τηςΗλίας Καματερός, έσπευσε να την ... "καλμάρει".
Η Α. Βαγενά, "βγήκε από τα ρούχα της" εξαιτίας της συμπεριφοράς των συνάδελφων της του ΠΑΣΟΚ. 
 

 

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη βουλή για  το επίμαχο θέμα με την ΕΡΤ, στην οποία η κυβέρνηση θέλει να καταργήσει το "μαύρο" που είχαν επιβάλει το 2013,  Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και υπήρξε η αιτία της αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ από την τότε τρικομματική κυβέρνηση, που συνέχισε να κυβερνά με τους δύο εναπομείναντες εταίρους. 
Αυτό που εξόργισε την Α. Βαγενά ήταν η συμπεριφορά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ,  κατά τη διάρκεια ομιλιών των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, σε σύγκριση με το πόσο ήρεμοι ήταν όταν στο βήμα ανέβηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Το αποτέλεσμα ήταν να σηκωθεί  από τη θέση της και να κατευθυνθεί προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. 
 
 Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η Α. Βαγενά, φανερά εκνευρισμένη, την ώρα που ο συνάδελφός της Η. Καματερός προσπαθεί να τη συγκρατήσει και να την ηρεμήσει, προτού ορμήσει στον Ανδρέα Λοβέρδο, με τον οποίο είχε σύμφωνα με πληροφορίες έναν έντονο διάλογο.Ο Ηλίας, αν και χαρακτηρίζεται από την ηπιότητα του χαρακτήρα του, δείχνει πως μπορεί να αναλάβει ... "δύσκολες αποστολές".
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!