Έτοιμος ο Καλύμνιος Χρ. Αλαχούζος για τον Δήμο του Τάρπον Σπρινγκς

Ο μοναδικός μέχρι σήμερα διεκδικητής του Δημαρχιακού θώκου του Τάρπον Σπρίνγκς στη Φλόριδα των ΗΠΑ και σημερινός αντιδήμαρχος της πόλης,Χριστόφορος Αλαχούζος, εντείνει την προσπάθεια για τις  εκλογές που θα γίνουν την επόμενη χρονιά.
Ο Χρ. Αλαχούζος, ο γνωστός σε όλους τους συμπατριώτες μας "Κρις", σε ένα χρόνο θα βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του οράματος, την Δημαρχία της πόλης,  που κατοικείται από Καλύμνιους, κυρίως σφουγγαράδες, από τις αρχές του περασμένου αιώνα. 
Χρόνια τώρα ο Κρις, γιος Καλύμνιου σφουγγαρά,  υπηρετεί από την θέση του αντιδημάρχου την αδελφοποιημένη με την Κάλυμνο πόλη του Τάρπον Σπρινγκς και όλα δείχνουν ότι είναι πανέτοιμος να τεθεί στην ηγεσία του Δήμου της, για τα επόμενα χρόνια.  
Όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούμε τις προσπάθειες που κάνει στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας και το "ρεύμα" υπέρ της υποψηφιότητάς του να δυναμώνει όλο και περισσότερο, όπως φαίνεται και από το ειδικό αφιέρωμα που κάνει στον Καλύμνο-Αμερικάνο πολιτικό,  η μεγαλύτερη εφημερίδα της ομογένειας των ΗΠΑ,  "Εθνικός Κήρυξ", σε ολοσέλιδο άρθρο.


"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!