Η. Καματερός στην ολομέλεια της Βουλής: ”Βοήθεια στους αδύναμους και άρση των αδικιών"

Ομιλία Ηλία Καματερού στην Ολομέλεια για το Νομοσχέδιο Κατάργησης των Αδικιών...  
Την δυναμική του παρέμβαση στην συζήτηση για το Νομοσχέδιο εκδημοκρατισμού της Δημόσιας Διοίκησης, έκανε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός.
 
Την ιστορική σημασία αυτού του νομοσχεδίου επεσήμανε ο Δωδεκανήσιος βουλευτής στην ομιλία του και τόνισε πως με αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να αποκαταστήσει τις αδικίες που έγιναν εις βάρος του ελληνικού λαού, όλα αυτά τα χρόνια των μνημονιακών πολιτικών.

"Η χώρα έχει υποστεί τεράστια καταστροφή και αυτές τις συνέπειες πρέπει να αποκαταστήσουμε" ανέφερε ο Η. Καματερός και πρόσθεσε πως "ερχόμαστε να κλείσουμε τις τρύπες που δημιουργήθηκαν στο καράβι της χώρας, για να μην βουλιάξει και να φτάσει σε λιμάνι". 

Δήλωσε περήφανος για την πολιτική της κυβέρνησης,  που έρχεται να στηρίξει την κοινωνία, με αυτό το νομοσχέδιο έκτακτης ανάγκης, ώστε να ανακουφιστούν οι πολίτες, ειδικά των απομακρυσμένων περιοχών. Η απλοποίηση των διαδικασιών λειτουργίας του κράτους, τόνισε ο Ηλίας Καματερός, οι διορισμοί στην υγεία και στις διάφορες υπηρεσίες, είναι η αρχή μιας ριζοσπαστικής αλλαγής που επιδιώκει η κυβέρνηση.

Καταλήγοντας ο νησιώτης βουλευτής τόνισε πως "δεν είναι αυτό που θέλουμε, αλλά αυτό το νομοσχέδιο, όπως και όλα τ' άλλα, στόχο έχουν να ανακουφίσουν τους αδύναμους, που αυτοί είναι τα "δικά μας παιδιά", αυτούς για τους οποίους αγωνιζόμαστε".

"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!