Γκρίνια, απογοήτευση και "τρανταχτές" απουσίες στη Συνδιάσκεψη της Ν.Δ στη Ρόδο

Γκρίνια, απογοήτευση και 'τρανταχτές' απουσίες ήταν αυτά που κυριάρχησαν στη Συνδιάσκεψη της Ν.Δ. που έγινε την Δευτέρα στη Ρόδο. 
Η συμμετοχή ήταν τόσο αποκαρδιωτική που αν δεν εμφανιζόταν ο Γιώργος Χατζημάρκος με τους περιφερειακούς συμβούλους δεν θα έφταναν ούτε τα... 50 άτομα ενώ "έλαμψαν" διά της απουσίας ο Στράτος Καρίκης και η παράταξή του (πλην Στέφανου Δράκου που είναι πολιτευτής), Χατζής Χατζηευθυμίου και η παράταξή του (πλην του Αντώνη Γιαννικουρή), οι πρόεδροι των τοπικών οργανώσεων από τα χωριά και κοινότητες όπως από Αφάντου, Νότια Ρόδο, Κρεμαστή, Τριάντα κ.λπ. καθώς και επίτιμα στελέχη όπως ο Τάσος Καραμάριος -ο οποίος απέχει συστηματικά σε κάθε δράση της Ν.Δ.- ο Βασίλης Χρύσης που έχει διαχωρίσει την θέση του από το κόμμα, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σίμος Παρασκευάς καθώς και στελέχη όπως ο Γιάννης Πάππου, ο Κώστας Κουτσόπουλος κ.ά.
Από τα νησιά δεν εμφανίσθηκε κανένας πλην του κ. Γιάννη Κρητικού (που συμμετείχε και στο ψηφοδέλτιο) ενώ αίσθηση προκάλεσε και η απουσία του Γιάννη Παππά, ο οποίος πάντα συμμετέχει σε τέτοιες κομματικές διαδικασίες καθώς μετέβη στην Κω μόλις μια εβδομάδα πριν. 
Η εικόνα ήταν τόσο απογοητευτική που όσοι έλαβαν μέρος έφυγαν πολύ προβληματισμένοι για το αύριο της λεγόμενης "ανασυγκρότησης" η οποία απ' όσο φαίνεται δεν θα προχωρήσει και τόσο... εύκολα. Κατά την διαδικασία πάντως, κάποια στελέχη ανέβασαν τους τόνους είτε για προβλήματα επί προσωπικού, είτε για τις αιτίες της εκλογικής ήττας που έφεραν αυτά τα αποτελέσματα. Θέμα ηγεσίας και συνεδρίου ούτε που τίθεται, αφού όλοι περιμένουν τα νεώτερα από την Συγγρού. (πηγή: aegeantoday.gr)
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!