Βραβεύτηκε ο μικρός Γιάννης Ροδίτης από την Κάλυμνο που "ζωγράφισε το νησί του"

Ο μικρός μαθητής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλύμνου, Γιάννης Ροδίτης, βραβεύτηκε από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, με το πρώτο βραβείο, για το ζωγραφικό του έργο, στα πλαίσια του διαγωνισμού «Ζωγραφίζω το Νησί μου». 
Το έργο του μικρού Γιάννη, που φυσικά απεικονίζει την Κάλυμνο αποτελεί μια σύνθεση εμπνευσμένη από τα βασικά γνωρίσματα του νησιού. 
Φυσικά κυρίαρχα ήταν η σφουγγαράδικη παράδοση και η Αναρρίχηση, με φόντο το μοναδικό τοπίο της Τελένδου και του γνωστού ανά την υφήλιο αναρριχητικού πεδίου της GrandeGrotta", διακρίθηκε ανάμεσα στις ζωγραφικές 420 παιδιών από όλη την Περιφέρεια. 
Η τελετή βράβευσης έγινε στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής, από το τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.  
Στα παιδιά που διακρίθηκαν απονεμήθηκαν έπαινοι ενώ στα τρία πρώτα, που ανάμεσά τους ήταν και ο  Γιάννης Ροδίτης, προσφέρθηκε από ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.
 
"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!