Σκηνές από το "μαύρο" και την εισβολή στην ΕΡΤ σε εξέλιξη στον ΔΗΡΑΣ της Κω

"Εκδικητική μανία" της Δημοτικής Αρχής και της Διοίκησης του ΔΗΡΑΣ καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, που εδώ και ένα μήνα βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, ενώ πάνω από τρεις μήνες είναι απλήρωτοι και το εργασιακό τους μέλλον αβέβαιο.
Οι 13 εργαζόμενοι,  το πρωί που πήγαν στο σταθμό, είδαν μια εικόνα που προμηνύει δυσάρεστες εξελίξεις στο θέμα που έχει προκύψει.

 

Οι εργαζόμενοι (οι 13 από τους 14, αφού μια συνάδελφός τους, δεν συμμετέχει στην επίσχεση εργασίας!) αντίκρισαν σκηνές "απείρου κάλλους" σήμερα το πρωί. Για  "εκδικητική μανία καταγγέλλουν την διοίκηση και την Δημοτική Αρχή, αφού, η κατάσταση που υπήρχε στο σταθμό,  ήταν η εξής, σύμφωνα με ρεπορτάζ της σελίδας aegeanews:
1) κλειδαρά να αλλάζει τις κλειδαριές στους χώρους εργασίας (μονάδα ειδήσεων, μοντάζ, αρχείου κλπ).

 

2) το αρχείο και το υλικό των ειδήσεων και τις κάμερες, να μεταφέρονται στο γραφείο Προέδρου.
 3) να έχει διακοπεί η πρόσβαση τους σε τηλέφωνα και διαδίκτυο (μάλλον η ενημέρωση του site γίνεται από αλλού... όπως μας είπαν).

 

Ο "πόλεμος" πλέον μεταξύ του Δημάρχου Γιώργου Κυρίτση και των εργαζομένων στον ΔΗΡΑΣ, είναι πλέον εμφανής και ο φόβος για το μέλλον του σταθμού και των εργαζομένων, είναι πια αβέβαιο.

 

Το σημαντικό στην όλη υπόθεση, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, είναι η στάση του σωματείου των εργαζομένων του Δήμου, το οποίο, μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει θέση. Επιπλέον πρέπει να τονιστεί και το γεγονός του πρόσφατου ΔΣ, όπου η ΔΑ αποφάσισε να μεταδοθεί μέσω YouTube! Για απεργοσπαστική τακτική μίλησε η "Λαϊκή Συσπείρωση" ενώ οι αντιπολιτεύσεις του Δήμου κατηγόρησαν την πλειοψηφία για την στάση της στο θέμα του ΔΗΡΑΣ.

 

Η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Δημοτικό Σταθμό της ΚΩ, αποτελεί μια δυσάρεστη εξέλιξη και εγείρονται ανησυχίες για το μέλλον του μέσου αυτού. Σε μια εποχή που η πολυφωνία και η αντικειμενικότητα στην ενημέρωση των πολιτών είναι το ζητούμενο, οφείλει η ΔΑ της Κω αλλά και η κυβέρνηση, να αντιμετωπίσουν με δημοκρατική ευαισθησία το θέμα και να εξασφαλιστεί η λειτουργία του μέσου, αλλά και οι θέσεις των εργαζομένων. 
 

 

"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!