Στους δρόμους πετάει οικογένειες ο Ραχόι - Αυτό επιδιώκουν και για την Ελλάδα οι δανειστές

Οι εξώσεις με την "δυναμική" παρουσία της αστυνομίας στην Ισπανία του Μ. Ραχόι και του successstory,  συνεχίζονται ασταμάτητα. 
Οικογένειες με ανήλικα, άτομα με αναπηρία και ηλικιωμένους,  πετιούνται στο δρόμο από την μια στιγμή στην άλλη και με την ... συνδρομή της αστυνομίας. Οι εξώσεις εξαιτίας των δανείων πρώτης κατοικίας είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο στην χώρα που ... βγήκε από το μνημόνιο και βιώνει την "ευτυχισμένη" περίοδο του successstory. 
Γι αυτό παλεύουν οι γραφειοκράτες της ΕΕ να επιβάλουν στην Ελλάδα τους επαίσχυντους όρους τους και να οδηγήσουν την κυβέρνηση σε μια συμφωνία χωρίς "κόκκινες γραμμές". 
 Αυτό το μέλλον επιθυμούν να επιφυλάξουν και για την Ελλάδα οι ντόπιοι και ξένοι μνημονιακοί και γι αυτό οφείλει η κυβέρνηση με κορμό την αριστερά να αντισταθεί στις πολιτικές αυτές και να τηρήσει-τιμήσει το "συμβόλαιο" που σύναψε με τον λαό στις 25 Ιανουαρίου. 
Γι αυτό οι δανειστές εκβιάζουν την Ελλάδα και την απειλούν με οικονομική ασφυξία και άτακτη χρεοκοπία, θέλοντας να κάμψουν την όποια αντίσταση Τσίπρα και να επέλθει συμφωνία χωρίς "κόκκινες γραμμές", όπως είναι η προστασία της πρώτης κατοικίας. 
Η περίπτωση της Ισπανίας του Μαριάνο Ραχόι, που τον θυμόμαστε όταν ήλθε προεκλογικά στην Ελλάδα για να στηρίξει τον ομοϊδεάτη του Αντ. Σαμαρά, είναι ενδεικτική για το τι επιφυλάσσουν οι επιταγές των διεθνών τοκογλύφων στον Ευρωπαϊκό Νότο. Παρόμοιες εικόνες ζουν οι πολίτες και στην Πορτογαλία, την ετέρα χώρα που "βγήκε από το μνημόνιο" και ζει την "ευημερία" της εφαρμογής των μέτρων. 
 
 "Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!