"Η Νέα Υόρκη" του Γιάννη Κουλλιά σε έκθεση φωτογραφίας στην Αθήνα

Με το έργο του "Νέα Υόρκη" συμμετέχει από σήμερα και μέχρι τις 19 Μαΐου 2015, σε έκθεση φωτογραφίας στην Αθήνα, ο γιατρός και πολυτάλαντος καλλιτέχνης, Γιάννης Κουλλιάς.
Η έκθεση διοργανώνεται από την φωτογραφική ομάδα "ΑποΤυπώματα μιας ζωής " στον χώρο του  BOO CAFE BAR στην περιοχή Ψυρή (Σαρρή 21).  Συμμετέχουν 38 καλλιτέχνες με τα έργα τους και ανάμεσά τους ο δικός μας Γιάννης Κουλλιάς, ο συνεπής "θεράπων του Ασκληπιού" και μια πολυδιάστατη καλλιτεχνική μορφή της Καλύμνου. 
Με μια φωτογραφία από το ταξίδι του στην Νέα Υόρκη, ο Γ. Κουλλιάς ανασυνθέτει την δυναμική εικόνα και το δέος του, από την Αμερικάνικη μεγαλούπολη, δίνοντας το "βάθος" και την "προοπτική" της σύλληψης του καλλιτέχνη. 
Ο Γιάννης εδώ και χρόνια "παράγει" ασταμάτητα καλλιτεχνικό έργο και συνεχώς μας εκπλήσσει με την πολύπλευρη προσέγγιση της τέχνης, που από την φωτογραφία και την συγγραφή, "ταξιδεύει" στα μουσικά μονοπάτια της μουσικής σύνθεσης  και στον "ευρηματικό" έμμετρο λόγο.
Στον χώρο της φωτογραφίας, η  καλλιτεχνική του αξία είναι αναγνωρισμένη πλέον σε πανελλήνιο επίπεδο και δεν είναι λίγες οι βραβεύσεις αλλά και δημοσιεύσεις έργων του σε σχετικά περιοδικά, πανελλήνιας εμβέλειας.
 
 "Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!