Ξεκινά τα δρομολόγια του SUPERFAST XII και στην Κάλυμνο ακόμα να "ξυρίσουν" το λιμάνι

Εντός των ημερών αναμένεται να ξεκινήσει τα δρομολόγια προς Δωδεκάνησα και Κυκλάδες το νέο υπερσύγχρονο πλοίο SUPERFAST XII.
Aπό Πειραιά, το πλοίο θα ακολουθεί το δρομολόγιο προς Σύρο - Πάτμο - Λέρο - Κώ - Ρόδο και αντιστοίχως κατά την επιστροφή του, ενώ η Κάλυμνος, το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου, δεν περιλαμβάνεται στους προορισμούς και  ακόμη περιμένει να ... "ξυριστεί" το λιμάνι!
Μια πρόχειρη (προεκλογική) κατασκευή, που έγινε επί των ημερών του Γ. Ρούσσου και άντεξε μόλις μερικά δρομολόγια, αφού δημιουργήθηκε υποσκαφή στο σημείο εκείνο, από τις περιδινήσεις των πλοίων, μιας και πρόκειται για προσήνεμο μόλο και όχι λιμενική κατασκευή. Μια κατασκευή που στόχο είχε να ... θεραπεύσει κάπως το τεράστιο πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού.
Στην συνέχεια από τον Δ. Διακομιχάλη βρέθηκαν 360 χιλ. ευρώ για την αποκατάσταση  της υποσκαφής, που έγινε μεν αλλά δεν λειτούργησε δε, αφού η Μπλου Σταρ δεν ενέκρινε το βάθος του σημείου που θα αράζουν τα πλοία.
Έπειτα συνεχίστηκε η ... περιπέτεια με την αναζήτηση μελέτης και κονδυλίων, ώστε να "ξυριστεί" ο πυθμένας και να έρχονται τα πλοία.
Βέβαια φτάσαμε στον Μάιο και ακόμη να ... "ξυρίσουν το λιμάνι" και για άλλη μια σεζόν η Κάλυμνος θα έχει τρία (!) δρομολόγια της εβδομάδα ...
 
"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!