Το 1ο Βραβείο για το "KALYMNIAN MONOPOLY" των πληροφορικάριων του ΕΠΑΛ Καλύμνου

Η δυναμική ομάδα του πληροφορικής του ΕΠΑΛ Καλύμνου, με το παιχνίδι KALYMNIAN MONOPOLY, ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλοπάτι στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργίας Παιχνιδιού στο Scratch.
Πέντε παιδιά με τον καθηγητή τους Μανωλή Μιχάλη, δημιούργησαν το μοναδικό αυτό έργο και κέρδισαν τις εντυπώσεις, με αποτέλεσμα να κατακτήσουν το 1ο βραβείο στην κατηγορία Λυκείων.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στην ομάδα είναι οι:

1.Κακιάς Σακελλάρης
2.Ποζντιακόβ Δημήτρης
3.Χαλιπήλιας Βασίλης
4.Τσουλφάς Αντώνης
5.Ζαγοριανός Χρήστος

Γεμάτος βέβαια περηφάνια για το επίτευγμα του σχολείου, ο διευθυντής Γιάννης Ιακώβου, συγχαίρει τους μαθητές και τον καθηγητή τους, γι αυτή την μεγάλη διάκριση του 1ου ΕΠΑΛ της Καλύμνου.
Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Καλύμνου, αγωνίζονται μέσα στις δύσκολες συνθήκες της σημερινής εκπαίδευσης και παράγουν σημαντικό έργο, διατηρώντας την τεχνική εκπαίδευση στο νησί σε υψηλά επίπεδα.

 

"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!