Περιπλάνηση στον Βυθό της Καλύμνου με τον φακό του Μιχάλη Πάου

Ένας βυθός γεμάτος από τους "θησαυρούς" της φύσης, που κρύβει καλά τα μυστικά του, αλλά είναι έτοιμος να τα φανερώσει στους μυημένους της υποβρύχιας κατάδυσης, αποκαλύπτεται από την κάμερα του Μιχάλη Πάου.
Ο Μ. Πάου, είναι "υποβρύχιος" φωτογράφος της Καλύμνου, που περιπλανιέται στις απότομες κορφές των βουνών του νησιού και στα έγκατα του μυθικού βυθού του, που αποτυπώνει με την κάμερά του κάθε στιγμή αυτού του τόπου, αναδεικνύοντας την ιστορικότητα και τον πανάρχαιο πολιτισμό του, μια γνήσια καλλιτεχνική φύση που ανέδειξε αυτός ο τόπος. 
 
Έχει ταυτίσει το όνομά του και την τέχνη του κυρίως με την "αποτύπωση" των μυστικών του βυθού της Καλύμνου. 
Με μια "βουτιά" χάνεται στα βάθη της μακραίωνης ιστορίας του τόπου που γέννησε τους "γενναίους" της σφουγγαροσύνης και ανασύρει στην επιφάνεια τις εικόνες από αυτόν τον πανάρχαιο κόσμο, της "απόλυτης σιωπής".
Ο υποβρύχιος αυτός κόσμος, είναι φιλόξενος και συναρπαστικός και περιμένει κάθε λάτρη της φύσης, να "κατηφορίσει" από τα άγρια και γεμάτα περιπέτεια βουνά του και να βυθιστεί έπειτα στην μαγεία του απέραντου γαλάζιου.
 
"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!