Μπουφίδης, Κουκουβάς και Ζαϊρη, τα νέα στελέχη της παράταξης του Γ. Μαύρου

Με τρεις νέους υποψηφίους, σε ηλικία και «εμπλοκή» με τα κοινά, ο Γιώργος Μαύροςπροχωρά προς τις εκλογές, συμπληρώνοντας το ψηφοδέλτιό της παράταξης.
Η Καλλιόπη Ζαϊρη, δασκάλα, ο Μικές Κουκουβάς, καρδιολόγος και ο Γιώργος Μπουφίδης, δάσκαλος μουσικής, θα απαρτίζουν τον συνδυασμό της παράταξης «Η Κάλυμνος ΑλλάΖει».

 

Νέοι άνθρωποι με δυναμική παρουσία στην  τοπική κοινωνία, ο καθένας στον τομέα του, καλύπτοντας τον επιστημονικό, καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό χώρο, συστρατεύονται με τον Γ. Μαύρο, έχοντας ένα όραμα, να Αλλάξουν την Κάλυμνο.
 

 

Είναι ελπιδοφόρο να κατέρχονται στον δύσκολο πολιτικό στίβο, άνθρωποι νέοι και με ιδιαίτερα προσόντα, επιστήμονες που παραμένουν στο νησί και στηρίζουν το μέλλον του, που δεν επιλέχτηκαν απλώς για να συμπληρώσουν έναν αριθμό, αλλά γιατί  δείχνουν να έχουν όραμα και στόχους για την Κάλυμνο.
 

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!