«Εδώ Πολυτεχνείο» σήμερα, χθες και αύριο

"Εδώ Πολυτεχνείο" σήμερα και χθες και αύριο, κόντρα στους καιρούς και τις "σειρήνες" που χρόνια τώρα παλεύουν να το ξεχάσουμε, ενάντια στις ορδές αυτών που αγωνίζονται να "λιγοστέψει" η δημοκρατία σ' αυτό τον τόπο και να σβήσουν τα σύμβολά της.
"Εδώ Πολυτεχνείο" φωνάζει η νεολαία, μαζί και οι μεσήλικες που έζησαν τα "χρόνια του γύψου", και τα γερόντια που κρατούν μέσα τους την ορμή του "Αετόπουλου" και του ΕΠΟΝίτη, που δεν "εξαργύρωσαν" τους αγώνες στα οδοφράγματα, στα κρατητήρια και στα ξερονήσια και που δεν "σωφρονίζουν" τα παιδιά τους να μένουν μακριά από την "βρώμικη" πολιτική και να αφοσιωθούν στο "πολύτιμο" Iphone τους, αλλά τους δείχνουν συνέχεια τις ματωμένες σημαίες του Πολυτεχνείου, του '40 και της επανάστασης του '21.
"Εδώ Πολυτεχνείο" ακούγεται παντού και κάθε μέρα, αγκάθι στα υπολείμματα συνείδησης όλων αυτών που πέρασαν απέναντι την Πατησίων, που άφησαν την "στοιχειωμένη" πύλη και τις κολώνες της εισόδου και πήγαν στο "άλλο ρεύμα", μαζί με τους "ελεύθερους σκοπευτές", μαζί με τους ΕΚΟΦίτες και βασανιστές του ΕΑΤ-ΕΣΑ.
"Εδώ Πολυτεχνείο" ηχεί από παντού και σβήνει τον ήχο από την ερπύστρια του τανκ, που 41 χρόνια τώρα χτυπάει με ορμή την Πύλη και αυτή δεν πέφτει, αλλά στέκεται απέναντι στους χουντοαναθρεμένους που στέκονται πάνω στο άρμα, ενώ πίσω ταμπουρωμένες οι ορδές των νεοναζιστών, που δεν ξεχωρίζουν από τα φαντάσματα του Θεοφιλογιαννάκου, του Ντερτιλή, του Παπαδόπουλου, του Πατακού και των άλλων "εθνοσωτήρων", αφού η όψη τους θυμίζει ξεχασμένα απομεινάρια της ιστορίας.
"Εδώ Πολυτεχνείο" φωνάζουν τα εκατομμύρια των ανθρώπων που ένα πρωί βρέθηκαν χωρίς δουλειά, χωρίς ψωμί για τα παιδιά τους, που μετά βίας στέκονται στα θρανία των σχολείων τους χωρίς βιβλία και δασκάλους, ενώ ο καθένας κρατά μια φωτογραφία ενός δικού του ανθρώπου που δεν άντεξε και έκανε "την "έξοδο από την ζωή", αφού του στέρησαν την αξιοπρέπεια και τον έστειλαν στους κάδους των σκουπιδιών και στις ουρές των συσσιτίων.
"Εδώ Πολυτεχνείο", μια κραυγή που τρομάζει τα "στοιχειά" των εχθρών αυτού του λαού, που λουφάζουν στα ψηλά τους γραφεία καθώς αναμένουν τις εντολές των απρόσωπων αφεντικών τους, θυμίζοντάς τους πως οι μέρες τους λιγοστεύουν και "τέλος φριχτό τους προσμένει".
 
"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!