Καναδάς: Πλήρωσε πρόστιμο γιατί κατάπιε... ανθρώπινο δάχτυλο με το ουίσκι του

  Μια παλιά παράδοση της πόλης Ντόσον θέλει τους επισκέπτες του ξενοδοχείου «Downtow» να πίνουν ουίσκι ενώ τα χείλη τους ακουμπά ένα δάχτυλο ποδιού από νεκρό άνθρωπο
Πρόστιμο ύψους 300 δολαρίων πλήρωσε ένας Αμερικανός ο οποίος κατάπιε ένα... ανθρώπινο δάχτυλο ποδιού, απολαμβάνοντας το ουίσκι του σε μπαρ ξενοδοχείου στο Καναδά.
Κι όλα αυτά γιατί το εν λόγω δάχτυλο δεν είναι ένα οποιοδήποτε δάχτυλο αλλά αποτελεί μέρος μιας παλιάς παράδοσης της πόλης Ντόσον που θέλει τους επισκέπτες του ξενοδοχείου «Downtow» να πίνουν ουίσκι ενώ τα χείλη τους ακουμπά το ανθρώπινο αυτό μέλος.
Ωστόσο, οι θαμώνες του μπαρ δεν πρέπει να καταπιούν το δάχτυλο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο «δράστης» φέρεται ότι είχε στοιχηματίσει με τους φίλους του ότι μπορούσε να το καταπιεί και... κέρδισε, εξοργίζοντας, ωστόσο, τους υπεύθυνους του καταστήματος.
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος καταπίνει το δάχτυλο, αλλά είναι η πρώτη φορά που κάποιος το κάνει εσκεμμένα, δήλωσε ο ιδιοκτήτης μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Η παράδοση του «Sour Toe» ξεκίνησε το 1973 όταν ένας εκκεντρικός κάτοικος της περιοχής βρήκε ένα κομμένο δάχτυλο ποδιού μέσα σε ένα βάζο. Πολλά δάχτυλα έχουν καταναλωθεί ή καταστραφεί έκτοτε και αντικαθιστώνται μέσω... δωρεών που κάνουν συχνά οι ντόπιοι.
 
 
proto thema

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!