Αγνώστου προελεύσεως ιπτάμενο αντικείμενο αναστάτωσε το Λασίθι

Κάτοικοι κατέγραψαν με ερασιτεχνική κάμερα περίεργο ιπτάμενο αντικείμενο και το περιγράφουν ως μία παλλόμενη μπάλα από φωτιά
 
Ένα περίεργο αντικείμενο έγινε ορατό πάνω από τον Λασιθιώτικο ουρανό, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα.

Το αντικείμενο το είδαν κάτοικοι κυρίως στη Νεάπολη, οι οποίοι αρχικά σκέφτηκαν ότι επρόκειτο για αεροπλάνο, ή ακόμα και για κάποιον αστεροειδή.

Ωστόσο, το περίεργο αντικείμενο ήταν διαφορετικό.

Μία φωτεινή μπάλα που κινούνταν, η οποία, σύμφωνα με τη μαρτυρία τριών οικογενειών, υπερίπτατο σε κοντινή απόσταση πάνω από τα κεφάλια τους, εξαφανίστηκε, παίρνοντας ταυτόχρονα ύψος, γεγονός που ξάφνιασε ακόμη περισσότερο τους αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι κάτοικοι της περιοχής στο cretalive, οι οποίοι το κατέγραψαν με ερασιτεχνική κάμερα λίγο πριν εξαφανιστεί, το περίεργο αντικείμενο ήταν φωτεινό και έμοιαζε με μάζα από φωτιά, αφήνοντας τους, στην κυριολεξία αποσβολωμένους.

Το γεγονός ότι έγινε ορατό από πολλούς κατοίκους και οικογένειες, προκαλεί εύλογα ερωτήματα για την προέλευση του αντικειμένου, που φώτισε διαφορετικά τη νύχτα της κορύφωσης του Θείου Δράματος.
 
news247.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!