Άφωνοι οι επιστήμονες με το πτώμα-μυστήριο εξωγήινης μορφής

Την περίπτωση του πτώματος ενός εξωγήινου μήκους 15 εκατοστών εξετάζει που βρέθηκε στην έρημο Ατακάμα της Χιλής εξετάζει το Sirius, ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τα τέλη του μήνα.
«Αυτό που οφείλουν να καταλάβουν οι άνθρωποι είναι ότι όλη αυτή η μυστικότητα γύρω από τα UFO και την ύπαρξη εξωγήινων δεν έχει να κάνει με τους εξωγήινους τους ίδιους, αλλά με τους ανθρώπους και τις μεγάλες επιχειρήσεις που δεν θέλει να γνωρίζει ο κόσμος την αλήθεια».
Αυτό δηλώνει ο ερευνητής Στίβεν Γκρίρ, δημιουργός -από το 1993- του The Disclosure Project που έχει στόχο να πείσει τις κυβερνήσεις να ομολογήσουν τις επαφές που είχαν με εξωγήινους καθώς και πληροφορίες για εξελιγμένες μεθόδους παραγωγής ενέργειας. Ο Γκρίρ είναι επίσης η ψυχή του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ που υπόσχεται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια γύρω από την περίπτωση του -φερόμενου ως εξωγήινου- που βρέθηκε πριν από μερικά χρόνια στην έρημο της Χιλής, ένα από τα πλέον αφιλόξενα μέρη στον πλανήτη.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει καταφέρει να ιντριγκάρει την φαντασία του πλανήτη, καθώς το σχετικό δημοσίευμα βρέθηκε πολύ ψηλά στην λίστα με τα δημοφιλή της Huffington Post. parapolitika
 
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!