12/12/12: Τι κρύβει η σημερινή ημερομηνία

Σε «συναγερμό» βρίσκονται οι αριθμολόγοι και προληπτικοί όλου του κόσμου, καθώς η σημερινή ημέρα αποτελεί ένα σπάνιο φαινόμενο, το τελευταίο που θα συναντήσουν στη ζωή τους: έχουμε 12/12/12.


Μπορεί τα τελευταία 11 χρόνια να έβριθαν από «τριπλές» ημερομηνίες, όμως το φαινόμενο θα κάνει να εμφανιστεί ξανά σχεδόν 100 χρόνια. Η επόμενη τέτοια ημερομηνία θα είναι η 1η Ιανουαρίου 2101.

Η 12η/12/12 είναι, λοιπόν, η τελευταία ευκαιρία που μπορούν να αξιοποιήσουν προληπτικοί και αριθμολόγοι. Για παράδειγμα, στο Λας Βέγκας θα πραγματοποιηθούν σήμερα περισσότεροι από 100 γάμοι, αριθμός δέκα φορές μεγαλύτερος από μια συνηθισμένη Τετάρτη του Δεκέμβρη.

Ο αριθμολόγος-σύμβουλος γάμου στο παρεκκλήσι το «Viva Las Vegas» εξηγεί: «Το χαρισματικό ζευγάρι που παντρεύεται στις 12 του μήνα είναι τυχερό και ισορροπημένο και θέτει συνεχώς νέους στόχους. Το 'προτρεπτικό' 1 και το 'ευαίσθητο' 2 φτιάχνουν ένα πολύ ισορροπημένο νούμερο. Το 1 μεταφέρει τις δονήσεις των νέων αρχών, ενώ το 2 φέρνει την ψυχική ισορροπία».

Σύμφωνα με επαγγελματίες αριθμολόγους, η ημερομηνία 12/12/12 είναι ιδανική για έρωτες και επενδύσεις. Ο Ινδός ειδικός Swetta Jumaani υποστηρίζει ότι είναι μια φανταστική μέρα για να ξεκινήσει μια επιχείρηση ή να γίνει μια σημαντική αγορά.

Επίσης, το 12 είναι ένας ιδιαίτερος αριθμός, καθώς το άθροισμα των ψηφίων του είναι 3. Το 3 είναι ο αριθμός του Δία, συμβολίζει δηλαδή το μεγαλύτερο πλανήτη, καθώς και τον πλούτο.

Προσοχή, όμως! Η 12η/12/12 είναι μια μέρα τελείως ακατάλληλη για να φοράμε μαύρα. «Το μαύρο είναι ένα δυσοίωνο χρώμα» λέει ο Ινδός αριθμολόγος, ειδικά τώρα που πλησιάζει και η 21η/12/12 (με το 21 να είναι αντίστροφο 12), ημερομηνία εκπλήρωσης της προφητείας των Μάγια.

www.newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!