«Ο γιος μου είναι ο διάβολος. Βγάζει φωτιές από το στόμα...»

Έντρομη είναι μία μητέρα στην Κολομβία, καθώς πιστεύει ότι δύνάμεις μαύρης μαγείας και κακά πνεύματα έχουν καταβάλει την ψυχή του ενός μηνός γιου της. Η γυναίκα πανευτυχής έφερε στον κόσμο πριν από τέσσερις εβδομάδες ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η ευτυχία όμως γρήγορα μετατράπηκε σε τρόμο, καθώς το παιδί ήδη περπατά, ενώ βγάζει φωτιά από το στόμα όπως ισχυρίζεται η ίδια η γυναίκα.

Η Ana Feria Santos επιμένει ότι το παιδί της παρουσιάζει "πλήθος ανωμαλιών" και ότι είναι ο "διάβολος μεταμφιεσμένος". Θυμίζει λίγο την ταινία "Η προφητεία" του 1976, καθώς η μητέρα ισχυρίζεται ότι ο μικρούλης συχνά τριγυρνά και κρύβεται μέσα στο σπίτι, μιλάει σαν ενήλικας και έχει τρομακτικό βλέμμα.

Οι γείτονες είναι τρομοκρατημένοι και πιστεύουν επίσης ότι το παιδί έχει καταληφθεί από το "κακό" πνεύμα, ενώ μπορεί να δημιουργήσει πύρινες φλόγες. Δικαιολογούν την πεποίθησή τους λέγοντας ότι συχνά τα ρούχα του έχουν σημάδια καψίματος, όπως επίσης και ο καναπές όπου συνηθίζει να κάθεται. Συχνά το σπίτι τους έχει δεχθεί επιθέσεις από τους θρησκόληπτους συμπολίτες, οι οποίοι φοβισμένοι πετούν πέτρες εναντίον τους.

Ωστόσο, όταν η ιστορία δημοσιοποιήθηκε, οι γιατροί της περιφέρειας αντιμετώπισαν με δυσπιστία το περιστατικό και θεωρούν πως το παιδί έχει πέσει θύμα κακοποίησης. Η Καθολική Εκκλησία, το Ινστιτούτο για Οικογενειακή Ευμάρεια και η Εθνική Αστυνομία απορρίπτουν οποιαδήποτε θεωρία για ανάμειξη μαύρης μαγείας.

Ομάδα ψυχολόγων, μία κοινωνική λειτουργός, ένας διατροφολόγος κι ένας δικηγόρος έχουν θέσει υπό στενή παρακολούθηση το παιδί και την οικογένειά του αναζητώντας την άκρη στην περίεργη αυτή ιστορία. Επίσης, δύο μικρά εγκαύματα βρέθηκαν στην παλάμη του βρέφους κι έτσι ερευνάται το οικογενειακό περιβάλλον, ενώ οι γονείς έλαβαν άμεση προειδοποίηση καθώς τα στοιχεία διερευνώνται

 
ikypros.com

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!