Μυστήριο με το γιγάντιο μάτι που βρέθηκε σε παραλία!

Ένα μάτι τεραστίων διαστάσεων έκανε τους θαλάσσιους βιολόγους της Φλόριντα να αναρωτιούνται! Οι επιστήμονες δεν μπορούν να πουν με ασφάλεια σε ποιό ακριβώς είδος ανήκει το γιγάντιο αυτό μάτι.
 
Κανένα από τα γνωστά θαλάσσια είδη δεν έχει τόσο μεγάλο και τέτοιου τύπου μάτι αναφέρουν οι επιστήμονες που το παρέλαβαν την Τετάρτη από τους άνδρες του λιμενικού που το ανακάλυψαν και το διατήρησαν σε πάγο.

Το απίστευτο εύρημα βρίσκεται για ανάλυση στο Fish and Wildlife Research Institute του St. Petersburg, στην Φλόριντα.

Ο Carli Segelson, εκπρόσωπος Τύπου του Ινστιτούτου, αναφέρει πως: ''Υποπτευόμαστε πως ανήκει σε κάποιο γιγάντιο ψάρι, ίσως κάποιο τεράστιο ξιφία ή τόνο, αλλά τέτοιο μέγεθος δεν έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα πουθενά στον κόσμο''.

Στην ηλεκτρονική σελίδα του ινστιτούτου πολλοί είναι αυτοί που αφήνουν σχόλια για το είδος του άγνωστου θαλάσσιου πλάσματος με τους περισσότερους να αποφαίνονται πως πρόκειται για κάποιο θαλάσσιο τέρας ή ένα γιγάντιο καλαμάρι.
 
newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!