Το βρετανικό «τρίγωνο των Βερμούδων»

Με ένα δυνατό γρίφο είναι αντιμέτωποι οι λάτρεις του μυστηρίου αλλά και οι εκτροφείς περιστεριών στη Βρετανία.


Το τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ τριών πόλεων στην αγγλική ύπαιθρο, του Θιρσκ, του Γουέδερμπι και του Κόνσετ, συγκρίνεται όλο και πιο συχνά με το φοβερό τρίγωνο της Καραϊβικής. Στη βρετανική εκδοχή του όμως, δεν «καταπίνει» πλοία και αεροπλάνα, αλλά περιστέρια!

Εκατοντάδες πτηνά έχουν χαθεί ενώ πετούσαν στο τμήμα του ουρανού, που ορίζεται από τις τρεις αυτές περιοχές, υπό ανεξήγητες συνθήκες. Οι Βρετανοί εκτροφείς συνηθίζουν να διοργανώνουν «αγώνες» περιστεριών, κατά τις αναμετρήσεις των οποίων σημειώνονται οι εξαφανίσεις.

Το τελευταίο επεισόδιο σημειώθηκε το προηγούμενο Σάββατο. Από τα 232 περιστέρια που ξεκίνησαν στην αρχή του αγώνα, επέστρεψαν μόλις τα 13!

Οι ειδικοί δεν μπορούν να δώσουν εξήγηση και προσπαθούν να βρουν τις αιτίες στην ασυνήθιστα υψηλή βροχόπτωση, στην επίδραση της έντονης δραστηριότητας στην επιφάνεια του Ήλιου ή ακόμα στα σήματα που εκπέμπει μια κατασκοπευτική βάση, που φέρεται να υπάρχει στην περιοχή.

Μέχρι στιγμής πάντως το μυστήριο παραμένει άλυτο.
 
newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!