«Δεν κινδυνεύουμε από εξωγήϊνους»,υποστηρίζει το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας

Τέρμα η έρευνα στην Μεγάλη Βρετανία για εξωγήινους- δεν υπάρχουν απειλές για την χώρα από αυτούς.
Το υπουργείο Άμυνας της χώρας ανακοίνωσε ότι διέκοψε τις έρευνες για τα ''Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα'' (ΑΤΙΑ) με την διάλυση και του τελευταίου τμήματός, που ασχολείτο - επί δεκαετίες -  με τη μελέτη των μηνυμάτων Βρετανών πολιτών για περίεργα φαινόμενα, που αποδίδονταν στους εξωγήινους.
Η απόφαση ελήφθη από το βρετανικό Υπουργείο Αμυνας μετά το συμπέρασμα των ειδικών του ότι απειλές για την ασφάλεια της χώρας από πλευράς ΑΤΙΑ δεν υπάρχουν. «Τα τελευταία 50 χρόνια δεν προέκυψε ούτε μία απόδειξη για την ύπαρξη παρόμοιας απειλής και το υπουργείο Άμυνας δεν διαθέτει πλέον ειδικούς μηχανισμούς, που να ασχολούνται με τη μελέτη παρόμοιων φαινομένων», ανέφερε ο  εκπρόσωπος του υπουργείου.Όπως είπε η περαιτέρω μελέτη των ΑΤΙΑ θα απαιτούσε μεγάλο αριθμό προσώπων και μέσων, τα οποία μπορούν να στραφούν σε πιο σημαντικούς στόχους.
Η αναδιαμόρφωση του σχετικού τμήματος άρχισε πριν από τρία χρόνια. Τότε διακόπηκε η «απευθείας γραμμή», μέσω της οποίας οι στρατιωτικοί δέχονταν τα μηνύματα για τα ΑΤΙΑ.
 
onalert.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!