«Αόρατα» UFO κατακλύζουν τους ουρανούς!

Μπορεί να εκτυλίσσεται μια ολόκληρη μάχη μπροστά στα μάτια μας και εμείς να μην παίρνουμε χαμπάρι, όταν κοιτάμε το νυχτερινό ουρανό...
 
Σύμφωνα με κυνηγούς UFO, συχνά ο ουρανός τις νύχτες έχει πολλή κίνηση, που δεν αντιλαμβάνεται ο περισσότερος κόσμος, από «αόρατους» ιπτάμενους δίσκους.

Τα αόρατα UFO μπορούν να αποκαλυφθούν μόνο αν κάποιος διαθέτει ειδικό εξοπλισμό με υπέρυθρες ακτίνες.

«Κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν δει ακόμα και μάχες ανάμεσα σε UFO στον ουρανό, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό νυχτερινής όρασης», δηλώνει ο UFOλόγος Ρόμπερτ Σίφερ.

Πρόσφατα ανέβηκε στο Διαδίκτυο ένα βίντεο, από την Ένωση Μεταφυσικής Έρευνας «Laredo», στο οποίο έχει καταγραφεί ένας αόρατος -με γυμνό μάτι- ιπτάμενος δίσκος. Το τριγωνικό UFO είχε εμφανιστεί σε περιοχή του Τέξας.
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!