Τρώει πέτρες όταν είναι στενοχωρημένη

Ο λόγος για την Teresa Widener από το Bedford της Βιρτζίνια, η οποία καταναλώνει περίπου 1,5 κιλό πέτρες την εβδομάδα. Αφού τις μαζεύει, στη συνέχεια τις σπάει με ένα σφυρί ώστε να μπορέσει να τις καταπιεί και μετά τις καταπίνει.


Μάλιστα, η ποσότητα των πετρών που καταναλώνει εξαρτάται και από την ψυχοσύνθεση της. »Αν δε νιώθω καλά τρώω περισσότερο γιατί νιώθω παρηγοριά όταν το κάνω. Νιώθω καλύτερα γνωρίζοντας ότι έχω αποθηκευμένες μερικές στο σπίτι μου, για να "τρέχω" σε αυτές όταν είμαι αναστατωμένη» λέει η ίδια.

«Επιλέγω αυτές που μου αρέσει η όψη τους. Μου αρέσει η γεύση Γης που έχουν και πολλές φορές μου αρέσει να ρουφάω σιγά σιγά τη λάσπη από πάνω τους» προσθέτει.

Τέλος, η Teresa χρησιμοποιεί την αριστερή πλευρά της οδοντοστοιχίας καθώς μετά από τόσα χρόνια... πετροφαγίας, τα δόντια της σε εκείνο το σημείο έχουν δυναμώσει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!