Ξεχάστε τα «πράσινα ανθρωπάκια», έρχονται οι «πορτοκαλί μέδουσες»!

Η ιδέα πως οι εξωγήινοι μπορεί να είναι μικρά πράσινα ανθρωπάκια σβήνει και τη θέση της παίρνει μία νέα θεωρία, σύμφωνα με την οποία τα άλιεν μπορεί να μοιάζουν με μεγάλες μέδουσες πορτοκαλί στο κάτω μέρος, σύμφωνα με μια ειδικό-και σύμβουλο της βρετανικής κυβέρνησης.


Η Maggie Aderin-Pocock υποστηρίζει πως είναι πιθανό να υπάρχει εξωγήινη ζωή και πως μπορεί να είναι ακόμα πιο διαφορετική απ' ό,τι φανταζόμαστε. Και αντί για τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια που λατρεύει το Χόλιγουντ, είναι πιθανό οι εξωγήινοι να μοιάζουν με τεράστιες μέδουσες- στο μέγεθος γηπέδου ποδοσφαίρου!- πορτοκαλί στο κάτω μέρος.

Φτιαγμένες από σιλικόνη- και όχι άνθρακα που είναι η βάση της ζωής όπως την ξέρουμε- τα πλάσματα αυτά ζουν με το φως που απορροφά το «δέρμα» τους και χημικά που απορροφούν τα τεράστια στόματά τους.

Είναι πιθανό επίσης να «επικοινωνούν» με φωτεινούς παλμούς.

Πιστεύεται επίσης πως δεν θα ζουν στη θάλασσα αλλά στην ατμόσφαιρα ενός πλανήτη όπως ο Δίας και θα αιωρούνται γύρω του.

Το πορτοκαλί κάτω μέρος λειτουργεί ως καμουφλάζ ενώ τα «μπαλόνια» από κάτω τους λειτουργούν σαν «αερόστατα» με τα οποία αλλάζουν το ύψος στο οποίοι κινούνται.

«Η φαντασία μας περιορίζεται φυσιολογικά από όσα βλέπουμε γύρω μας. Όμως σε μερικές έρευνες εξετάζονται οι ιδέες μορφών ζωής βασισμένων στη σιλικόνη που εξελίσσονται σε περιβάλλοντα πολύ διαφορετικά από το δικό μας», λέει η Aderin-Pocock.
 
newsbeast.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!