Εμφανίστηκε άγνωστο θαλάσσιο τέρας!

Πάγωσαν οι ειδικοί του σταθμού που παρακολουθούν βίντεο από τα βάθη  του ωκεανού  όταν είδαν την εικόνα ενός μυστηριώδους τέρατος να βγαίνει από τα άδυτα της θάλασσας και να επιτίθεται στην υποβρύχια κάμερα η οποία είναι εγκατεστημένη  για να ελέγχει την κατάσταση των θαλάσσιων ρευμάτων!
Το ον, όπως μεταδίδει η Φωνή της Ρωσίας από την Μόσχα, δεν μοιάζει με τίποτα που είχαν δει προηγουμένως οι εξερευνητές της θάλασσας – θυμίζει,λένε,  κάτι το ενδιάμεσο μεταξύ της γιγάντιας μέδουσας και της πλακούντας της φάλαινας. Όμως παρά την ομοιότητα με την μέδουσα, το όν έχει κάποια περίεργα όργανα, τα οποία δεν υπάρχουν στις μέδουσες! Μέχρι τώρα κανένας από τους ειδικούς δεν μπόρεσε να πει κάτι το συγκεκριμένο για το τι μπορεί να είναι αυτό. Είναι άγνωστο ακόμη  το μέρος που βρίσκεται η κάμερα.
 
prionokordela.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!