Το καταραμένο δάσος των αυτοκτονιών

Το δάσος Aokigahara στην Ιαπωνία κρύβει μακάβρια μυστικά. Είναι το δάσος που επιλέγουν δεκάδες Ιάπωνες για να βάλουν τέλος στη ζωή τους, χωρίς να υπάρχει εξήγηση.

Το δάσος βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Φούτζι. Κάθε χρόνο οι αρχές ανασύρουν περισσότερα από 100 πτώματα, τα οποία βρίσκουν να κρέμονται από τα κλαδιά των δέντρων.

Τα μακάβρια σημάδια είναι διάσπαρτα παντού. Απομεινάρια ρούχων στο έδαφος, θηλιές στα δέντρα, προσωπικά αντικείμενα, ακόμα και σκελετούς κρυμμένους στην πυκνή βλάστηση, μπορεί να συναντήσει ένας επισκέπτης του δάσους Aokigahara. Κάποιες φορές υπάρχουν και μηνύματα που άφησαν πίσω τους οι αυτόχειρες και παρακαλούν να μην τους αναζητήσουν.

Ένας γεωλόγος, ο Azusa Hayano, μελετά το περίεργο φαινόμενο τα τελευταία τριάντα χρόνια. Ακόμα και αυτός δεν μπορεί να δώσει εξήγηση γιατί άνθρωποι σε απόγνωση ταξιδεύουν στο όρος Φούτζι για να αυτοκτονήσουν. Τις έρευνές του συμπεριέλαβε σε ένα ντοκιμαντέρ για το καταραμένο δάσος.

Σύμφωνα με τον Hayano, η πρώτη αυτοκτονία που σημειώθηκε στο Aokigahara είχε σχέση με ένα μυθιστόρημα, η δράση του οποίου εξελισσόταν στο δάσος αυτό. Τα επόμενα χρόνια, οι φήμες που απλώθηκαν γύρω από το μύθο του δάσους έγιναν κύμα αυτοκτονιών, το οποίο συνεχίζεται μέχρι και τις μέρες μας.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!